Χωρίς ζάχαρη λιμοκτονούν τα Καρκινικά κύτταρα ...



Πρόσφατη μελέτη υποστηρίζει ότι η μείωση της κατανάλωσης ζάχαρης μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου. Το εύρημα αυτό, το οποίο ήταν μέρος έρευνας που πραγματοποίησαν επιστήμονες από την ιατρική σχολή Duke-NUS και το εθνικό πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, μαζί με την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Duke και το ιατρικό τμήμα στο πανεπιστήμιο της Βιέννης, αποτελεί μέρος μιας μοναδικής προσέγγισης που εξηγεί πώς μειώνοντας τη ζάχαρη μπορεί κανείς να προκαλέσει το θάνατο των καρκινικών κυττάρων.
Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Signaling, παρουσίασε ένα νέο τρόπο κυτταρικού θανάτου μέσω της εισαγωγής του τρόπου με τον οποίο...