Δίδυμα Φεγγάρια: Επεισόδιο 82 (VIDEO+περίληψη)


Τo νέο επεισόδιo 82 της σειράς του Αnt1 Δίδυμα Φεγγάρια


Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 82 περίληψη


Η Αμαλία καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Αλίκη και στον Παύλο, αλλά με την αντίδραση που θα έχει θα καταφέρει και θα αφήσει τον Παύλο άφωνο. Ο Νικόλας θα ανοιχτεί και θα μιλήσει στην Λένια καταφέρνοντας να της κάνει μία απρόσμενη έκπληξη.

Η Ελισάβετ θα μιλήσει μαζί με την Σίλα και η Σίλα θα της αποκαλύψει κάποια πράγματα για τον Μπρούνο και για μια άγνωστη πλευρά του εαυτού του που η Ελισάβετ δεν την γνώριζε .Ο Φίλιππος καταφέρνει να αιφνιδιάσει την Αγάπη και της ζητάει να την παντρευτεί το καλοκαίρι που έρχεται στην Πάρο. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος θα βρει την ευκαιρία να αιφνιδιάσει και να εκβιάσει τον Αντώνη με έναν πολύ ύπουλο τρόπο.
Δίδυμα φεγγάρια-ΟΛΑ τα επεισόδια δείτε τα ΕΔΩ

Ύστερα από μία έντονη συζήτηση που θα έχει ο Δημήτρης μαζί με την Σίλα θα έρθουν πάρα πολύ κοντά. Ο Αντώνης φαίνεται ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση και είναι ανήμπορος να αρνηθεί στον Στέργιο αυτό που του ζητάει και θα κάνει στον Φίλιππο αυτό που του ζήτησε. Η Ελισάβετ εκνευρισμένη και ενώπιον του Παύλου αποκαλύπτει στην Αγάπη ότι είναι υιοθετημένη!
Δείτε το εδώ