Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΕΚΡΥΒΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ !!
                                                                                                                                                                                                                              ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ                                                                                                                                                                                                                                  
Η πρωινή βόλτα στην περιοχή που βρίσκονται οι παιδικές κατασκηνώσεις στου Κοκκίνη Χάνι έκρυβαν μιαν έκπληξη για τον ιδιοκτήτη του σκύλου που αμέριμνος έκανε την καθιερωμένη διαδρομή του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

Ένα ανθρώπινο κρανίο που πιθανότατα και λόγω των βροχών είχε έλθει στην επιφάνεια της γης κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί έσκαψαν το συγκεκριμένο σημείο και βρήκαν ένα ανθρώπινο σκελετό που όπως εκτίμησε ο ιατροδικαστής είναι τουλάχιστον 20ετίας!

Πιθανολογείται πως είτε κάποιοι σκότωσαν το συγκεκριμένο άνθρωπο και τον έθαψαν κρατώντας καλά το μυστικό εδώ και χρόνια, είτε μπορεί να είναι και κάποιος πνιγμένος που εκβράστηκε στη θάλασσα και πιθανότατα τα έργα που είχαν γίνει πριν από χρόνια για τη διαμόρφωση του παραλιακού δρόμου της περιοχής να εντοίχισαν τη σωρό βαθιά στο έδαφος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ένα περιστατικό που δύσκολα μπορεί να διαλευκανθεί καθώς τα 20 ή ακόμα και 30 χρόνια που δείχνουν πως ο άνθρωπος ήταν θαμμένος στο συγκεκριμένο σημείο δεν αφήνουν περιθώρια να αναζητηθεί και να βρεθεί η ταυτότητα του!

Το πτώμα εντοπίστηκε πάντως εκτός των κατασκηνώσεων και στο χώρο που υπάρχει ανάμεσα στο δρόμο και την παραλία.