Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΗΡΑΚΛΕΙΟ !!ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!Σε καταγγελία για την επίθεση ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων σε συνδικαλίστρια μέλους του ΔΣ της προχώρησε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση :

«Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει και καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε η συναδέλφισσα Χ.Ε μέλος του Δ.Σ από εκπρόσωπο της επιχείρησης Πρατηρίων μέσα στην επιθεώρηση εργασίας.

Ο εργοδότης αντί να απολογηθεί για το αντεργατικό του ρεσιτάλ, από το ξεκίνημα της διαδικασίας ήταν ερειστικός και έτοιμος για καυγά. Όταν είδε ότι οι συνδικαλιστές της ένωσης και το σωματείο μας δεν κάνουν βήμα πίσω από τα δικαιώματα του εργαζόμενου, επιτέθηκε στη συνεδέλφισσα μέσα στο γραφείο του επιθεωρητή χτυπώντας τη στο πρόσωπο αρκετές φορές μέχρι να προλάβει να ακινητοποιηθεί από το προσωπικό του σώματος επιθεώρησης εργασίας και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο από την αστυνομία. »

Την επίθεση καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους αγροτικούς συλλόγους του νομού Ηρακλείου καθώς επίσης και η ένωση συνταξιούχων νομού Ηρακλείου.