ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Φάλαινα είχε κολλήσει για ώρες σε βράχια και έκλαιγε μέχρι να τη βρουν !!







Η Όρκα είναι σαρκοφάγο ζώο και τα θαλάσσια λιοντάρια, οι φώκιες, τα καλαμάρια και τα ψάρια είναι τα αγαπημένα τους γεύματα. Για να τραφούν, οι όρκες πάνε σε οποιοδήποτε μέρος υπάρχει φαγητό για αυτές.

Κάπου στα ανοικτά των ακτών της Βρετανικής Κολούμπια, μια φάλαινα δολοφόνος έπεσε και κόλλησε πάνω σε βράχια. Ευτυχώς, για το όμορφο αυτό πλάσμα, παρενέβη μια ομάδα διασωστών και της προσέφεραν την βοήθειά τους.

Η όρκα ήταν θηλυκή και όπως αποδείχθηκε αργότερα χρειαζόταν άμεσα βοήθεια. Ο άντρας που την βρήκε, τηλεφώνησε στην ομάδα διάσωσης “Guardians.”

H όρκα παγιδεύτηκε ανάμεσα στα βράχια, πιθανότατα ψάχνοντας για φαγητό.

Εκτός από αυτούς του διασώστες που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή, ήρθε άλλη μια ομάδα διάσωσης φαλαινών. Όλοι μαζί προσπάθησαν να απελευθερώσουν την παγιδευμένη φάλαινα.

Πολλοί ήταν οι διασώστες που κινητοποιήθηκαν για να σώσουν την φάλαινα.



Οι διασώστες κάλυψαν την φάλαινα με σεντόνια και μουσαμάδες και στην συνέχεια της έριξαν νερό για να βεβαιωθούν, ότι θα παραμείνει δροσερή. Επίσης, συναρμολόγησαν μια αντλία νερού για να παρέχουν ευκολότερα νερό στην φάλαινα.

Οι ομάδες διάσωσης ανέφεραν, ότι η φάλαινα κατάλαβε πως οι άνθρωποι ήταν εκεί για να την βοηθήσουν. Φώναζε από τον φόβο της και έβγαζε μια σπαρακτική κραυγή.

Έμειναν μαζί με την όρκα, κρατώντας την δροσερή μέχρι να έρθει η παλίρροια.



Όταν ήρθε η παλίρροια, οι διασώστες έπρεπε να παραμείνουν μαζί της, κρατώντας την δροσερή και υγρή, αφού είχε μείνει στα βράχια για 8 ώρες.

Τελικά, όταν το νερό ήρθε στο ύψος της φάλαινας, μπήκε μέσα και απομακρύνθηκε από το σημείο.