Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΝΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!ΔΥΟ ΙΧ ΜΕ ΞΕΦΡΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΛΟΝΑ !! ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ !!


      Τρελή πορεία ΙΧ στη Νεάρχου | Αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε κολόνα | Photos
                                                       30 Ιανουαρίου 2017

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Νεάρχου και Ηγουμένων Γαβριήλ, όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα αυτοκίνητο που κινείτο στη Νεάρχου, συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ που κινούνταν επί της Ηγουμένου Γαβριήλ. Η οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε και οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.                                                                 

                                                                                                                                                           Όπως λέει κάτοικος της περιοχής: » Σηκώθηκα από το τραπέζι μόλις έκατσα να φάω από ένα δυνατό κρότο. Κατέβηκα κάτω και είδα αυτό το πράγμα. Παλιά που δεν υπήρχαν φανάρια είχαμε κάθε μέρα γίνονταν τροχαία στο σημείο. Τώρα που υπάρχουν φανάρια, οι οδηγοί συνεχίζουν να τα παραβιάζουν και πάλι το ίδιο βιολί. Ο κόσμος έχει τα ζόρια του, έχει τα προβλήματά του αλλά αν δεν αισθάνεται καλά να μην οδηγεί. Να κάθονται σπίτι τους, να ηρεμούν και μετά να βγαίνουν στους δρόμους και όχι να συνεχίζεται αυτό το ρεζιλίκι, με τροχαία, τραυματίες και νεκρούς.»