Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΗΡΑΚΛΕΙΟ !! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ !!Παραδόθηκε πριν από λίγο στις αστυνομικές αρχές των Χανίων ένας 25χρονος άνδρας ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία του Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 39χρονου είναι ο συνέταιρός του, αν και ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας καταδεικνύοντας μάλιστα τον 25χρονο ως δράστη, αφού όπως υποστήριξε εκέινος τον χτύπησε μέχρι θανάτου.

Ο συνέταιρος αρχικά είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στη δολοφονία, ωστόσο οι κάμερες τον πρόδωσαν, αφού φαίνεται σε διάφορα σημεία της διαδρομής προς τη Ρογδιά να οδηγεί το αυτοκίνητο του 39χρονου.

Οι αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του για άλλες υποθέσεις πριν μάλιστα ολοκληρωθεί η έρευνα προκειμένου να τον έχουν υπό κράτηση.

Αυτήν την ώρα ο 25χρονος μεταφέρεται στο Ηράκλειο όπου το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η φίλη του συνεταίρου η οποία επίσης αρνείται τη συμμετοχή της στην υπόθεση, αν και οι κάμερες δείχνουν πως αφού ο συνέταιρος "ξεφορτώθηκε" το πτώμα του 39χρονου, στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της.