ΚΡΗΤΗ !!ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 53% ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ !!

                                                                                                                                                                                Μια μητέρα με δύο παιδιά είδε το χρέος της ύψους 80.000 ευρώ να διαγράφεται!
Χαράς ευαγγέλια και μεγάλη ανακούφιση για μια μητέρα με δύο παιδιά που χρωστούσε πάνω από 150.000 ευρώ σε τράπεζα.

Συμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης η εν λόγω δανειολήπτρια ηλικίας 55 ετών, που είναι έγγαμη και μητέρα δύο ενηλίκων παιδιών είδε το χρέος της να μειώνεται δραστικά!

Με την υπ’ αριθμ. 577/2016 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, δικαιώθηκε πλήρως η δανειολήπτρια.Με την ανωτέρω απόφαση έκανε δεκτό το αίτημα της αιτούσας δανειολήπτριας για ρύθμιση των οφειλών της έναντι της πιστώτριας τράπεζας και ρύθμισε αυτά ως εξής:

«Από την συνολική οφειλή των 159.471,11 ευρώ, σε δύο δάνεια υποχρέωσε την αιτούσα να καταβάλλει στην πιστώτρια το συνολικό ποσό των 9.600 ευρώ, σε χρονικό ορίζοντα τριετίας. Διέγραψε δηλαδή από το συνολικό χρέος το ποσό των 80.578,41 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 53% της συνολικής οφειλής και ως οφειλέτρια αλλά και ως εγγυήτρια.

Επί της ουσίας πρόκειται για δανειολήπτρια η οποία δανείστηκε για να αγοράσει το σπίτι τους και συμμετείχε δε και ως εγγυήτρια σε καταναλωτικό δάνειο της κόρης της. Ο σύζυγος της είχε την ιδιότητα του εμπόρου και το οικογενειακό τους εισόδημα, πρΟκρίσης έφθανε στις 30.000 ευρώ.

Σε συνέχεια η οικογένεια βρέθηκε σε πολύ χαμηλό εισόδημα, περίπου 3.000 ευρώ ετησίως, με ως επί το πλείστο βοηθούμενοι από συγγενείς. Η ίδια διαθέτει σπίτι 120 τ.μ σε οικόπεδο 2.239,15 τ.μ