Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (Μυτιλήνη)Ένας 15χρονος και μία 17χρονη έχασαν τη ζωή τους σε κρίσιμη κατάσταση άλλοι τρεις τραυματίες, μετά από πτώση ΙΧ στη θάλασσα !!


Ένας 15χρονος και μία 17χρονη έχασαν τη ζωή τους όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στο νερό, μέσα στο λιμάνι της Μυτιλήνης.


Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα. Στο όχημα επέβαιναν επίσης ένας 20χρονος και δύο 15χρονα αδέλφια


Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι νεαροί μπήκαν στο λιμάνι και άρχισαν να οδηγούν επικίνδυνα. Κάποια στιγμή ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφού συγκρούστηκε πάνω σε μια μηχανότρατα, έπεσε στο νερό.
Οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού και της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν νεκρούς τον έναν 15χρονο και το 17χρονο κορίτσι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις, δύο 15χρονα αδέλφια και ο 20χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.Άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο ανήλικοι και μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση άλλοι τρεις τραυματίες, μετά από πτώση ΙΧ στη θάλασσα.


                              ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ


Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, μετανάστες που βρίσκονταν στο λιμάνι της Μυτιλήνης βοήθησαν στη διάσωση των τριών τραυματιών, βουτώντας στο νερό