Ξεκινά το εξαήμερο πάρτι οργίων στη Κρήτη με τις ανταλλαγές συντρόφων




Καυτές νύχτες για τους λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων και όχι μόνο, υπόσχεται ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο, με ειδίκευση στα ταξίδια οργίων. Στο σεξουαλικό διονυσιακό συμπόσιο, που διοργανώνεται στην Κρήτη για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναμένεται να πάρουν μέρος 75 ζευγάρια από Ελλάδα, Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία, μέχρι και Τουρκία,Αραβικά Εμιράτα, Αφρική και Χιλή, με τις θέσεις που έχουν απομείνει να είναι περιορισμένες.

Το ερωτικό εξαήμερο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ενώ βάσει του τιμοκαταλόγου του πρακτορείου SDC, οι junior σουίτες του πεντάστερου all inclusive ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει τους swingers διατίθενται έναντι του ποσού των 4.298 ευρώ, ωστόσο υπάρχουν ακόμη λίγα ελεύθερα δωμάτια σε τιμή... ευκαιρίας: 2.598 ευρώ!

Μην νομίζετε ωστόσο ότι πρόκειται για βραδιές οργίων με συνηθισμένες ανταλλαγές συντρόφων, καθώς κάθε μέρα θα διοργανώνονται ειδικές θεματικές βραδιές γύρω από το σεξ με την ανάλογη ενδυματολογία. Το πρακτορείο εγγυάται πάντως απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά στην χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.