Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Παγκόσμια διάκριση για Κρητικές αθλήτριες - Συγχαρητήρια από Αρναουτάκη! (pics)

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και την Αργυρώ Μηλάκη που κατέκτησαν στο Μπιλμπάο της Ισπανίας τη πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο αγώνα αντοχής ποδηλασίας (tandem γυναικών) εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
«Είστε άξιες συγχαρητηρίων για την μεγάλη σας νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο μια σπουδαία διάκριση που κάνει υπερήφανους τους Κρητικούς αλλά και όλους τους Έλληνες» αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Αρναουτάκης προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τον αθλητισμό στο νησί ενώ ευχήθηκε στις δυο αθλήτριες να έχουν καλή επιτυχία στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες για θέματα που αφορούν στο άθλημα τους, οι δυο αθλήτριες και ο προπονητής τους Γιώργος Βαρβεράκης είχαν συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρόντων του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου σε θέματα αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη, της εκπροσώπου του δήμου Χερσονήσου Δέσποινας Πλευράκη, και του Σταύρου Σφακιανάκη γ.γ. πολιτιστικού συλλόγου Ελιάς.