Μπρούσκο ( Mprousko) -Το νέο επεισόδιο 540 (Video)


Τo τελευταίο επεισόδιο 540 της σειράς Μπρούσκο σε video


Μπρούσκο επεισόδιο 540 περίληψη.


Οι πολλές ώρες αϋπνίας έχουν εξουθενώσει τη Μελίνα και τον Αχιλλέα οι οποίοι είναι όμως ευτυχισμένοι που κατάφεραν επιτέλους να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη επιθυμία τους, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα τους. Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο μιας εβδομάδας στο Νικηφόρο ώστε να εξαφανιστεί για πάντα από την Κρήτη.
Ο Πάτροκλος σκοπεύει να αγοράσει από την Άννα και το δικό της μερίδιο του σπιτιού και για να βρει τα χρήματα καταφεύγει στο να ζητήσει δανεικά από τοκογλύφο.

Η "τραγωδία" στο σπίτι της Δάφνης παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς η Κωνσταντίνα διώχνει με άσχημο τρόπο το Μανωλιό ο οποίος πηγαίνει να μείνει μαζί με τη Δάφνη και τον Μηνά! Τα ψέματα του Νεκτάριου στη Δήμητρα ότι βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς ο Ματθαίος τον παίρνει είδηση. Στο μεταξύ η Δάφνη ετοιμάζει τα ρούχα της για την κρουαζιέρα της στο Ιόνιο με τον Διαμαντή. Όμως ο Διαμαντής έρχεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη για τον ίδιο εξέλιξη καθώς ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως ο εισαγγελέας άσκησε έφεση κι έτσι θα αναγκαστεί να περάσει ξανά από δίκη για την υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας..

Δείτε το Video ΕΔΩ