Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Την πίτα του έκοψε ο Ροταριανός Όμιλος ΗρακλείουΤη βασιλόπιτα του έκοψε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, παρουσία του Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Γρηγόρη Γρηγορόπουλου, πολλών Ροταριανών και φίλων του Ομίλου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy, ο Πρόεδρος του Ρ. Ο. Ηρακλείου Μιχάλης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης βράβευσε τους εκπροσώπους τριών Κρητικών εταιρειών για το πλούσιο έργο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που επιτελούν, στηρίζοντας τόσο τις δράσεις του Ρ.Ο.Η. όσο και άλλων φορέων.Πρόκειται για τις εταιρείες Λυραράκης Γ.Ε.Α., Σαλάτες Οικονομάκης Α.Ε. και Αρτοζαχαροπλαστίο Σπυριδάκης, οι οποίες με την στάση τους αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για κάθε εταιρεία.

Ακολούθησε η εισδοχή ενός νέου μέλους, του ιδιοκτήτη του Αρτοζαχαροπλαστείου Σπυριδάκης, Στέλιου Σπυριδάκη με ανάδοχο τον π.Πρόεδρο του Ρ.Ο.Η. Νίκο Χουχουρέλο και η απονομή από τον Δ/τη της 2470 Περιφέρειας Γρ. Γρηγορόπουλου, της κονκάρδας υποστηριχτή του Διεθνούς Ρόταρυ στον Πρόεδρο του Ρ.Ο.Η. Μιχάλη Ζωγραφάκη Σφακιανάκη, στον ρ. Νώντα Χαρωνίτη και στον ρ. Γιάννη Ιεραπετρίτη.

Το φλουρί της βασιλόπιτας “έπεσε” στην δικηγόρο κ. Αντιγόνη Βαρδάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Η. δώρισε επίσης στον Δ/τη της 2470 Περιφέρειας μια παραδοσιακή βούργια με Κρητικά προϊόντα, ένα σετ κρασιών Λυραράκης, ένα βιβλίο για την Κρήτη και το Λεύκωμα 50 ετών του Ρ.Ο.Η. και στην βοηθό Δ/τη Μ. Αρχοντουλάκη ένα γούρι για το 2016.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης Ροταριανοί από τους Ομίλους Ηράκλειο Candia, Ηράκλειο Ν. Καζαντζάκης, Χανίων, Φιλοθέης και Βερολίνου, καθώς και ο π. Βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης.