Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

150 τόνοι φρούτα μοιράζονται στους φτωχούς της Κρήτης - Από την Τετάρτη η διανομή τους




150 τόνοι φρούτα μοιράζονται στους φτωχούς της Κρήτης - Από την Τετάρτη η διανομή τους
Από την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η διανομή φρούτων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης μέσω των Φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης Κρήτης με στόχο τη στήριξη των αδυνάμων.
Θα μοιραστούν περίπου 150 τόνοι φρούτων και ωφελούμενοι θα είναι οι δικαιούχοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, οι δικαιούχοι των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 από τους φορείς δικαιούχους σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα που συμμετέχουν στη σύμπραξη.

Η διανομή πραγματοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


- See more at: http://www.creteplus.gr/news/150-tonoi-frouta-moirazontai-stous-ftoxous-tis-kritis---apo-tin-tetarti-i-dianomi-tous-153737.html#sthash.PJM2YUDl.dpuf