Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Στη Βιάννο ο νέος Διοικητής Λιμενικών Υπηρεσιών Κρήτης

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της ακτογραμμής κατά μήκος των παραλιών του Δήμου
Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής των Λιμενικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπλοίαρχος κος Γιώργος Σεφεριάδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Καστρίου Αρχικελευστή Λ/Σ Μιχαήλ Μηλάκη και τον Πλωτάρχη Λ/Σ Γιώργο Δραμητινό.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Σεφεριάδη με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ευχόμενος κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της ακτογραμμής κατά μήκος των παραλιών του Δήμου , και ειδικότερα το σημαντικό θέμα της διάβρωσης των ακτών ανατολικά των λιμενικών καταφυγίων Καστρίου και Άρβης . Μάλιστα τον ενημέρωσε ότι ο Δήμος ολοκληρώνει την μελέτη για την αποκατάσταση της παραλίας Καστρίου Κερατόκαμπου και ζήτησε την συνδρομή των υπηρεσιών του Λ/Σ για την αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου λόγου των διαβρώσεων μέχρι την εφαρμογή της μελέτης.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο νέος Διοικητής συμφώνησαν να διατηρούν στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους ενώ εξέφρασαν την βεβαιότητα της άριστης συνεργασίας μεταξύ τους.