Στην Κρήτη οι τρεις από τις δέκα υπέροχες παραλίες της Ελλάδας…

Αν οργανώνετε από τώρα τις διακοπές σας και το θέμα «παραλία» σας καίει, έχουμε καλά νέα. Το γνωστό ταξιδιωτικό site “tripadvisor”, που αποτελεί τη «Βίβλο» των απανταχού travelers, συγκέντρωσε σε μια λίστα τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας.

Αν βέβαια δεν έχετε τον χρόνο για να φύγετε εκτός Κρήτης… έχουμε ακόμα καλύτερα νέα, μιας και οι 3 από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας βρίσκονται στην Κρήτη.

Ποιες είναι αυτές;

Ελαφονήσι, Χανιά

Το γνωστό ταξιδιωτικό site αναφέρει χαρακτηριστικά πως η ομορφιά του κόβει την ανάσα των επισκεπτών. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και έχουν μια ροζ απόχρωση, που δύσκολα θα συναντήσετε αλλού. Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε τις βουτιές σας είναι από το Μάη μέχρι και τον Οκτώβρη, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

Λιμνοθάλασσα του Μπάλου, Κίσσαμος

Το Trip Advisor την χαρακτηρίζει εκπληκτική και προτείνει να την επισκεφθείτε, ενώ παράλληλα συμβουλεύει: «Φορέστε αρκετό αντηλιακό για να μην πάθετε εγκαύματα», αφού ο ήλιος καίει!

Σταλίδα, Ηράκλειο


Η πανέμορφη αμμουδιά είναι από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του νησιού. Όταν όμως φυσάει πολύ θα πρέπει να προσέξετε γιατί η παραλία είναι ανοικτή στον καιρό. Ο βυθός βαθαίνει σταδιακά και είναι εύκολο για τα μικρά παιδιά να απολαύσουν τη θάλασσα. Η παραλία είναι οργανωμένη με ναυαγοσώστες, ομπρέλες και καρέκλες, οπότε μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας εδώ. Αξίζει τον κόπο!